MUhuSI Perehotell

Tere tulemast, MUhuSI perehotell on koht kus tähistame elu kallimaid hetki. MUhuSIs usume, et oluline on luua tähendusrikas side iseendaga, oma lähedastega ja ümbritseva loodusega. Aheldatuna Muhu saare imetlusväärsest ilust, leidsime siit oma kodu.
 
Muhu saare võrratu, unikaalne ja minimalistlik looduskeskond on just see mis meid võlub. Mitmekesised puud, põõsad ning meri loovad meie igapäevaelule rahuliku tausta.

Muutuste teekond: kodu loomine

Aastal 2018 avastasime Muhu saarel selle müstilise ja haarava paiga MUhuSI, mis inspireeris meid elumuutvatele otsustele. Armastuse ja kire toel asusime teekonnale, et luua endale säästev varjupaik – maja mis on meile nagu pühakoda kus kogeme looduse ja saareelu imesid.

Elu MUhuSIs on meile igapäevane pidupäev. Naudime lihtsaid rõõme ja looduse sügavat ilu. Aeg-ajalt jagame seda oma sõprade ja reisijatega kes jagavad meie filosoofiat, et aeg elu tähistamiseks on just nüüd ja praegu.

Igapäevase elu tähistamine - MUhuSI Perehotell

Liitu meiega ja selle märkimisväärse teekonnaga MUhuSI perehotellis. Sukeldu looduse harmooniasse, kogege tõelist Muhu saareelu, tema tõelist soojust ja külalislahkust. Avastage unustamatuid hetki ja saavutage side iseenda, lähedaste ja Muhu saare võluvate imedega.

Aktiivsed Tegevused MUhuSIs: Kajakisõit, Matkamine, Ratsutamine, Orienteerumine, Muhu SUP-laua Matkad. Külastage meie Jaanalinnufarmi, kus kohtate jaanalinde, sebrasid, punaseid kängurusid, emusid, alpakasid, ponisid, jäneseid ja palju teisi.

Tule, tähistame elu koos. Erakordne puhkus ootab sind – MUhuSI perehotell.

Vaata edasi: Mida pakume MUhuSIs?  |  MUhuSI toad